#ROVACCINARE Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19

Certificatul de Școală eTwinning

Anul acesta, Grădinița cu program prelungit nr.1 Târgoviște a obținut pentru a doua oară, Certificatul de Școală eTwinning.  

Școlile eTwinning conștientizează importanța și valorile programului eTwinning, integrându-l în politicile, practicile și inițiativele de dezvoltare profesională ale școlii, cu ajutorul echipei conducere. 

Certificatul de Școală eTwinning reprezintă o recunoaștere și o apreciere a implicării, angajamentului și devotamentului atât ale fiecărui eTwinner, cât mai ales ale întregii școli, la nivelul cărora colaborează întreaga echipă.  

Statutul de Școală eTwinning poate fi atins în urma parcurgerii unui traiect de dezvoltare, cu etape care pot fi evaluate obiectiv. Nu este o competiție, ci un proces de evoluție de la un nivel la altul. 

Școlile eTwinning: Sunt recunoscute la nivel european drepte modele pentru comunitatea eTwinning și formează o rețea de școli de elită, care va contura direcția de dezvoltare a acțiunii. Au o vizibilitate sporită la nivel european și pot folosi Certificatul de Școală eTwinning în materialelor informative și promoționale proprii.

https://www.etwinning.net/ro/pub/support/2020–2021-etwinning-school-l

 


×


×